dimarts, 23 d’abril del 2013

SETMANA CULTURAL - 1r dia

Avui hem començat la Setmana Cultural a la nostra escola. Durant tota la setmana farem un seguit d'activitats prou diferents i sempre pensant en els nostres alumnes.

Hem començat el dilluns fent un taller de plantes remeieres amb en Josep Blancafort (l'avi d'en Pol de 2n); hem parlat de la utilitat de les plantes i llavors hem anat a l'hort i hem plantat menta i alfàbrega.





Després ha vingut en Ramon Pujol (pare de la senyoreta Imma) i ens ha ensenyat com fa artesanalment culleres de boix; ens ha ensenyat les eines que utilitza i també ens ha portat les diferents fases que segueix a l'hora de fer una cullera.






Un cop hem tornat del pati hem anat a veure el DVD de "La Petita Flauta Màgica"; una adaptació de l'òpera de Mozart feta pels Comediants per a infants.



I a la tarda ha vingut la Concepció Prat (l'àvia d'en Jordi de 2n i de la Berta de 1r) i ens ha explicat un conte sobre els gegants.



Després del conte hem començat les 3th English Afternoons; avui els alumnes de 3r d'EPRI ens han representat el conte de les cabretes i el llop.




I demà... Sant Jordi! Un dia ben especial!!!!!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada